Wellness

Unna dig en djupgående klassisk Arctic massage som ger dina muskler en behaglig och skön avslappning. Vår terapeut är diplomerad certifierad massör som tar väl hand om dig. Du får en avkopplande och förebyggande massage som löser upp spänningar, lindrar värk och ger dig en skön stunds återhämtning. Välj mellan två olika behandlingar 30 minuter:
rygg, nacke och axlar alt. 60 minuter en helkropps massage.
För ditt välbefinnande använder vi enbart oljor som är ekologiska och vegetabiliska till alla gårdens massagebehandlingar. Förutom massage erbjuder vi vårt härliga tempererade jacuzzi utomhusbad med vedeldad bastu och liten relaxdel med dusch. Här kan man bada i härligt 40 gradigt vatten med jetstrålar och bubblor som känns skönt avslappnande för kropp o själ. Under sommar säsongen kan Jössgården bjuda på härligt ljusa sommarnätter från slutet av maj-början av augusti, midnattssolen i norr – en lång period av solljus dygnet runt. Gårdens närhet till naturen och skogen gör att fågelkvitter blir ”musiken”, lugn och ro för kropp o själ.
Den vackert högt belägna lantliga Jössgården som är från början av 1800 talet har mycket att erbjuda för livsnjutare som vill uppleva det genuina Swedish Lapland.
Finns bokningsbart online
Massage 30 min 450 sek , 60 min 650 sek, Bastu/jacuzzi 250 sek 2 timmar.
Hyr hela utomhus anläggningen med jacuzzi-bastu-relax-dusch för 3000 sek
4 timmar, max 8 pers.
Bastubricka: kallskuret chark o ost med 1 dryck öl/cider 150 sek

Boka er upplevelse

Loading…