Jössgården

Jössgården från år 1824 ligger i byn Sjulsmark, Piteå, Norrbotten. En traditionellt röd Norrbottnisk gård, vackert belägen med en underbar utsikt över det böljande landskapet med ängar, hästar, grusvägar och svenska gamla gårdar.
Den vackra och varsamt ombyggda stenladugården inrymmer numera ett modernt kök och matsal m 65 platser där man kan sitta ned vid vackert dukade bord och avnjuta hemlagad mat gjord på naturliga råvaror. Vi har fullständigt serveringstillstånd och erbjuder ett varierat utbud av välsmakande drycker. På loftet finns vårt stora luftiga konferensrum utrustat med den teknik som behövs för att på bästa sätt kunna mötas & trivas hos oss på gården. Utomhus erbjuder vi vedeldad bastu med tillhörande dusch och jaquzzi bad. Även massage kan bokas för dig som önskar extra avkoppling. Året runt ordnar vi efter säsong olika upplevelser på gården, sommarcafe, konstkurser, musikkvällar, ridning/ körning med häst, bak i bagarstuga, julbord matlagningskurser mm.
Det vi önskar ge er är en härlig dag hos oss med god mat & dryck, minnesvärda upplevelser, i skogen, med djuren på gården tillsammans med dig och ditt sällskap.

Kontakt

4 + 7 =

Jössgården

Jössgården – en gård med anor från tidigt 1800-tal, belägen i byn Sjulsmark.

Adress: Norrsidvägen 49
945 93 Sjulsmark

Telefon:
Helene 070-3858714
Tobbe 070-3129924

E-post: helene@jossgarden.se

Öppet hösten/julen 2017: Vi har öppet restaurangen enbart vid förbokade grupper/konferenser samt vid våra stämningsfulla julbord i december.
Caféet öppet 28/12 mellan 12-16 för allmänheten. Välkommen till oss på Jössgården!

Jössgården