Våra hästar

Vanja och Frökna är av rasen Nordsvensk som är en stark och frisk häst som klarar av vårt kalla nordiska klimat. Vintertid tar sig hästarna fram i snökuperad terräng, sommartid går de fram utan problem i skog o mark. Känn in naturen från hästryggen eller i någon av våra vagnar/slädar, byns vägar och den vackra skogen skiftar i utseende allt efter årstid, sommartid har vi ljuset och midnattsolen, om vintern det snötäckta landskapet med lysande stjärnor och ibland visar sig norrskenet som ett skådespel på himlavalvet.
Njut av en fantastisk hästupplevelse på den svenska landsbygden, Ridning kostar 250 kr/tim och körning(hel vagn 5-6 passagerare) 950 kr/timme, för bokas via mejl helene@jossgarden.se
För barnen har vi två små gulliga ponnyer Moa & Gloria.

Körning med häst o vagn

Nordsvenskarna Vanja och Frökna kan spännas för bakom vagn, vi har bekväma vagnar där man som sällskap kan få följa med på en tur i skogen och byns vägar. Våra vagnar har två sittbänkar bakom kusken där du sitter max 5 personer, perfekt tur för din familj. Vi kan ordna fika korg och körtur, kontakta oss för bokning och önskemål. Vintertid har vi härliga två timmars slädturer i skogen med hästarna,en spännande kvällstur med våra nordsvenska hästar. En slädtur med bjällerkrage, du sitter bekvämt på mjuka renskinn. Kusken tar dig in i skogen på den svenska landsbygden. I klart väder kan du kvällstid ofta uppleva himlens norrsken, glittrande stjärnor och månsken. Vi värmer oss av eldens värme, dricker kaffe ur en kosa och njuter av en måltid tillsammans.
Aktiviteten tar 2 timmar, måltid o dryck ingår. finns bokningsbart online.995 vuxen och 500 kr barn.

Boka er upplevelse

Loading…