Jössgården har erhållit investeringsstöd av Landsbygdsprogrammet 2014-2020. Satsningen som landsbygdsföretagare har inneburit fler arbetstillfällen samt ökad lönsamhet och har haft stor betydelse för besöksnäringen även internationellt i byn Sjulsmark, Piteå kommun.

Our latest news

Changed opening hours

The summer café open 26/6 – 18/8
Monday, tuesday, saturday – closed
Wednesday 12.00-16.00
Thursday, Friday, Sunday 12.00-16.00

We will accept bookings for private groups, please contact us by email helene@jossgarden.se or by phone: +46 70-385 87 14

We are on Instagram!

Latest news from our Facebook page

1 hour ago

Jössgården

En av tre veckor har nu gått med så fantastiskt många nöjda julbordsgäster. Vi är så glada för alla fina recentioner i de sociala kanalerna men mest av allt ni, alla våra underbara gäster som njuter av vår fina miljö & maten här på gården. Nu laddar vi för många sittningar kommande veckor och önskar er alla en härlig andra advent.🎄❤ #jossgarden #visitpitea #julbord2019 @ Jössgården ... See MoreSee Less

View on Facebook

Välkommen till oss på Jössgården

Ett rofyllt och mysigt utflyktsmål med en liten gårdsbutik i byn Sjulsmark, endast 30 minuters bilfärd från Luleå, Piteå och Älvsbyn.
Hos oss får ni besöka gårdens djur, äta en lättare lunch eller fika gott i stenladugården. Gårdens vackra, nyrenoverade matsal, kök, mötes- och konferenslokal är bokningsbara året runt.

Läs mer om våra aktiviteter!

Körning med häst och vagn

Nordsvenskarna Vanja och Frökna kan spännas för bakom vagn, vi har bekväma vagnar där man som sällskap kan få följa med på en tur i skogen och byns vägar.

Läs mer om våra aktiviteter

Arctic massage

Unna dig en djupgående klassisk Arctic massage som ger dina muskler en behaglig och skön avslappning. Vår terapeut är diplomerad certifierad massör som tar väl hand om dig. Du får en avkopplande och förebyggande massage som löser upp spänningar, lindrar värk och ger dig en skön stunds återhämtning.

Läs mer om våra aktiviteter

Jössgården